Качествени детски дрехи – откъде?!?

Детски магазин KIDI
Детски магазин KIDI

Всеки иска най-доброто за себе си. А когато става въпрос за нашите деца, желанието е два пъти по-силно! А качеството напоследък намалява, за сметка на количеството.

 

В последните години пазарът е затрупан с детски дрехи и аксесоари, но за съжаление предлагането на качествени детски дрехи далеч не е толкова голямо. Както повечето неща в страната, и тук се набляга на ниската цена, естествено за сметка на качеството. И така се оказва, че дори и при желание да пазаруваш детски стоки с гарантирано качество, възможностите за това са ограничени.

Едва ли има родител, който да не е наясно колко по-чувствителни физически са днешните деца спрямо децата отпреди 30-40 години. Детската кожа е по-изнежена и съответно по-податлива към нежелание реакции от неподходящи платове, бои и материали.

Масовите китайски стоки може и да наподобяват някакъв приличен външен вид, но много често качеството им е под всякаква критика, и още по-лошо, те са опасни за децата, които ги използват.

Затова е важно да намерите магазин, в който качеството се поставя на първо място. Такъв магазин е Детски магазин KIDI. С детските дрехи, предлагани в магазина децата ни се чувстват удобно, и в същото време са най-красивите принцове и принцеси.

Магазинът предлага селекция от най-доброто, което се намира на пазара за бебешки дрехи. Тук има бодита съобразени с чувствителната бебешка кожа, необработвани с химикали и пестициди, и осигуряващи перфектен комфорт за малките палавници. В KIDI няма да намерите драскащи етикети около врата на детските дрехи, които са съшити с гладки шевове и без опасни (за тази възраст) висулки и дрънкулки.

Продуктите в KIDI са уникални, с най-високо качество, подбрани специално, за да задоволят и най-капризния клиент и още по-важно – те са съобразени с децата и техните индивидуални нужди.

Не са пропуснати и детски обувки – в предлаганите артикули са налични изключително важните дишащи кожени стелки, подметки с неплъзгащи се гумени стопери и регулируемото закопчаване с френски цип.

А за да направи удобството за клиентите си пълно, детски магазин KIDI улеснява максимално клиентите си с безплатна доставка до всяко населено място само в рамките на 1 ден. При това, ако поръчката ви е на стойност над 90 лв, доставката е безплатна.

Елате в света на качеството, комфорта, красотата и модата: http://www.kidi.bg