Усмивки на бебета набират от болница в Сливен

Бебешка усмивка
Усмивка на бебе

Конкурс за снимки на тема: „12 бебешки усмивки – малките звезди на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“- Сливен“ стартираха от областната болница в Сливен.

За конкурса могат да се изпратят снимки на деца, родени през 2010 г. в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. Дванайсет снимки ще бъдат подбрани от комисия за участие във фотосесия за календара на неонатологичното и родилното отделение. Избраните 12 бебета ще получат подаръци, осигурени от болничното заведение.

Снимките могат да се изпращат до 10 януари по електронната поща на адрес – mbal.sl@iradeum.com и ще се показват на сайта на болницата.

Конкурсът започна на 08 ноември 2010г. и ще приключи на 10 януари 2011 г., а гласуването ще се извърши на 11 и 12 януари. 12-те избрани бебета ще бъдат обявени два дни по-късно. Изборът им ще бъде направен на базата на най-много „харесвания” от потребители на страницата на конкурса.

 

Важно условие е, че във фотоконкурса могат да участват единствено деца, родени през 2010 година в МБАЛ” Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ” АД – СЛИВЕН”

Освен специална фотосесия, избраните бебета ще получат и много подаръци, осигурени от болничното заведение.

Условия на конкурса:

  1. Конкурсът започва на 08 ноември и завършва на 10 януари!

  2. В конкурса могат да вземат участие само родените през 2010 година деца в МБАЛ” Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ” АД – СЛИВЕН”.

  3. В конкурса се участва само с ЕДНА снимка.

  4. Снимката трябва да е придружена от ИМЕ, ФАМИЛИЯ и РОЖДЕНАТА ДАТА на детето.

  5. Снимки на голи деца не се допускат!

  6. Снимки на децата ще бъдат поставяни на интернет страницата на болницата до 00:00 часа на 10 януари, след което започва гласуване. То ще приключи в 00:00 ч. на12 януари!

  7. Няма да се публикуват снимки с подадени неверни данни.

  8. Оценяването ще става по месеци! От всички януарски бебета, печели това, което има най-много гласувания, от всички февруарски… и т.н.!

  9. Крайните победители ще бъдат качени в интернет-страницата на болницата на 14.01.2011г.!

Снимките, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани.

За да сме сигурни в истинността на конкурса, ще бъдат избрани и 10 майки, които ще участват в обработването на резултатите. За целта, всички майки, желаещи да участват в обработване на данните, да изпратят съобщение по е-мейла: mbal.sl@iradeum.com с трите си имена и тел. за връзка. Ако броят на майките надхвърли определената цифра, ще се организира лотария, в която ще се изтеглят пред нотариус имената на 10 от всички желаещи майки! Денят и мястото, където ще се теглят имената но победителите, ще се оповестят допълнително!