Защо е нужен Справочник на детските клубове

Едва ли този сайт ще е интересен на хората, които все още не са преживели щастието да бъдат родители. Със скромния си опит като родител обаче смятам, че „Справочникът на детските парти клубове“ би бил доста полезен на онези, които желаят да зарадват децата си с един час приятни забавления, да отпразнуват подобаващо празника на някой малък рожденник или просто да си подарят минутки спокойствие.

Идеята за създаване на сайта се породи постепенно след няколкогодишни трудности по откриване на правилното за нас място за реализиране на горните цели – отначало почти нямаше заведения, пригодени за посещение от деца, после се появиха същинските детски клубове, а в последно време те са повече отколкото човек би могъл да посети в рамките на 1 месец (поне в София). Всичко това е хубаво, но ориентацията става все по-трудна, а качеството все по-търсено.

И точно тук се намесваме ние, с идеята да улесним родителите в търсене на подходящия детски парти клуб – за отпразнуване на рожден ден, за малко разнообразие за децата или почивка за майката/бащата.

С ваша помощ се надяваме „Справочникът на детските парти клубове“ да става все по-пълен с полезна информация, така че следващия път когато се опитвате да откриете подходящото място, това да стане поне малко по-лесно.

От един щастлив татко!